DGI BYEN

CPH Hotel

Det populære CPH Hotel i hjertet af København er del af DGI Byen, hvor erhvervslivet ofte afholder konferencer, møder og events.

Udfordringen

I forbindelse med en omfattende energirenovering fik Third.space og arkitekterne Spacon & X til opgave at genindrette alle 102 værelser og hotellets lobby. Vi blev også bedt om at fremstille en skræddersyet CPH Hotel-lampe til hotelværelserne.

102 hotelværelser Personligt rum Speciallavet lampe

Third.space var en stor hjælp for Spacon & X, da de realiserede det ret enestående CPH Hotel-design med smarte, fleksible løsninger og slidstærke materialer, der kan holde til at blive brugt og rørt af hotellets gæster. Kommunikationen var fremragende og prisestimaterne altid til at stole på – og derfor har vi da også foretrukket Third.space til andre hotelprojekter.
Nikoline Dyrup Carlsen
Founding Partner, Spacon & X

Vores tilgang

Vores koncept for dynamiske miljøer, hvor velvære kommer først, er inspireret af sociologien.

Vi skaber sikre og komfortable rum, der hverken er hjem eller arbejde. Rum, der bygger på stærk identitet og har en stærk egenart. Hvor form og funktion giver brugere den plads og de omgivelser, de skal bruge for at nyde livet.

Intet er vigtigere for os end at skabe autentiske rum, der skaber atmosfære, glæde og en ægte følelse af at høre til.


Processen

Løsningen

Værelsesløsningen på CPH Hotel er baseret på et vægmonteret skinnesystem, der lader gæsterne gøre rummet til deres eget ved at flytte rundt på de forskellige elementer. De fleste elementer blev udviklet med det formål at gøre gæsterne til aktiv medskabere af deres hotelværelse.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål om projektet, bedes du kontakte:

Peter Møller Gissemann
Sales Manager, Denmark
pegi@thirdspace.dk
+45 5218 3583