Hos Third.space har vi specialiseret os i at skabe behagelige, indbydende rum for virksomheder. Vi leverer alt fra design til art direction, møbler, lys og dekoration.

Download lookbook

Vores services

Vi giver liv til erhvervets indretningsvisioner

Third.space er det eneste sted, I behøver at gå hen for at få en indretningsløsning til jeres virksomhed. Vi bygger, indkøber og installerer det hele, så jeres ansatte og gæster kan føle sig velkomne og godt tilpas.

Vi kan gøre alle jeres designdrømme til virkelighed, uanset om det drejer sig om opbevaring, betræk eller komponenter i metal. Vi kan også bede vores indretningsarkitekter om at designe et møbel, der er helt jeres eget.
Vi har vores egen design-afdeling, men hjælper meget gerne til med at implementere andre designere og arkitekters visioner.
Vi er vant til at lede og håndtere store projekter – og vores erfarne projektledere står altid for kvalitetssikringen ude hos jer.
Vores installatører er meget erfarne og har den bedste forståelse af de designs, de er ude for at installere. I visse tilfælde overlader vi installationen til betroede partnere og leverandører – eftersom de kender deres egne produkter allerbedst.
Som jeres totalleverandør tilbyder vi også istandsættelse af værelser som nøglefærdig løsning, hvor vi står for det hele – inklusive VVS- og elarbejde etc.
Som del af Lars Larsen Group kan vi skaffe møbler og materialer fra hele verden – hurtigt, pålideligt og til fornuftige priser.
Hos Third.space synes vi, at det er vigtigt at tage ansvar – også for miljøet. Vi overvejer altid de miljømæssige konsekvenser af de ting, vi gør, og vi arbejder hver dag sammen med vores leverandører og samarbejdspartnere for at gøre vores løsninger endnu mere bæredygtige.

Referencer

I løbet af vores mange år i branchen har vi lavet indretningsprojekter over hele verden for kunder fra mange forskellige brancher. Nedenfor kan du se nogle af dem, vi har arbejdet for.

Thon hotels
Hilton Garden Inn
Hampton
City Hub
Go Hotels
IHG
First Hotels
Staycity
HimmerLand
Victor's
Carlson Rezidor
park inn
Radisson
Zleep
CPH Studio Hotel
Griffen
Fredensborg
Hotel Dania
Marienlyst
Slow down
Hotel Arctic
Lalandia
Danparcs
Aloha Hill Club
Apollo / Kuoni
Firstline Resorts
Kristensen Group Resorts
Priwall Waterfront
Ostsee Strandpark Gromits
Folke Ferie
Generator
beds & bars
aohostels
Danhostel
University Of Copenhagen
Jurgen13
Millstone House
Cathedral Court
Portsmouth Student Accommodation
Nido student
Flensburg Handewitt Academy
Ryparken Kollegie
Letz Sushi
Eurodan-huse
Hybel
Planet Huse
Reka Gruppen
HusCompagniet
Beach Bay Travemünde
Slow Down Travemünde
High End Travemünde
EBK
Vision
Royal oak
Jørgen Schou
Vores team

Vi er ildsjæle

Vi går op i indretning og har samlet et stærkt hold med alle de specialistfærdigheder, der skal til for at designe og implementere de helt rigtige løsninger til dig.

Kontakt

Lad os tage en snak

Uanset om vi skal implementere et eksisterende design eller tegne en løsning helt fra bunden, så vil vi altid gerne høre fra dig.

Third.space
Stormgade 133
6715 Esbjerg N
Danmark

+45 8818 3580
contact@thirdspace.dk

CVR nr. DK 28505108
Privatlivspolitik

Salgs- og leveringsbetingelser