Student Accommodations

Nido Student

Overfor Københavns Universitet på Bryggen ligger det nyopførte Nido Student accommodation. Kollegieboligerne er opført med henblik på at tilbyde eksklusive, møblerede lejligheder med mange attraktive fællesområder og tagterrasse. Tæt på uddannelser, natur, indkøb og gode transportmuligheder.

Udfordringen

Nido ønskede at tilbyde flere forskellige typer af boliger og FF&E-opgaven lød på at indrette 443 møblerede studieboliger med tilhørende køkkener og mange forskellige fællesområder. Vores opgave har i høj grad været at sikre en god kvalitet og holdbarhed på møblerne, så de kan holde til den forventede udskiftning af både studerende og dagligdagsbrug.

443 studielejligheder
Cafeområde, biograf m.m.
Reception og lounge

Third.space var med til at skabe vores prisvindende Studenterbolig i København. De levererede skræddersyede møbelløsninger til alle vores lejligheder og fællesrum.
Andrew Jamieson
Acquisitions Director

Vores tilgang

Vores koncept for dynamiske miljøer, hvor velvære kommer først, er inspireret af sociologien.

Vi skaber sikre og komfortable rum, der hverken er hjem eller arbejde. Rum, der bygger på stærk identitet og har en stærk egenart. Hvor form og funktion giver brugere den plads og de omgivelser, de skal bruge for at nyde livet.

Intet er vigtigere for os end at skabe autentiske rum, der skaber atmosfære, glæde og en ægte følelse af at høre til.


Processen

Løsningen

Martina Pardo fra A Designer At Heart Ltd har stået for designet - og Third.space har leveret og monteret alt fra bespoke og standard møbler, køkkener, lamper, hvidevarer - til brugskunst og planter/blomster til det store kollegie.  

Vores gode samarbejdspartnere har leveret mange specialfremstillede møbler til lejlighederne og fællesområder for at designet fremstår flot, i en god kvalitet og er pladsoptimerende.
Kollegiet tilbyder hyggelige, private lejligheder i forskellige størrelser - Seng, køkken og opbevaringsløsninger er bespoke (specialfremstillede) møbler, der giver de studerende mulighed for både god opbevaring og plads til at bo/studere. I fællesområderne er det bl.a. køkkener, receptionsskranke, borde, paneler og lamper, der er speciallavet for at indretningen har fået det helt rigtige look – både et imødekommende, eksklusivt og internationalt udtryk.

Fællesområderne er møbleret til at man kan mødes med venner til en snak i bløde sofaer, se en film med sin filmklub i biografens skrå rækker – fordybe sig i en af de 2 læsesale – eller afholde ”private dining” i det større private køkken, man kan låne. Eller mødes til en drink på tagterrassen.

Kollegiet er dertil indrettet med mange møbler fra danske brands og med det ikoniske Living Tower designet af Verner Panton, som står flot i receptionens loungeområde.

Vi har sammen med A designer At Heart formået at skabe rum, hvor kombinationen af mange lækre møbler, farver og materialer giver rummene en hjemlig følelse. A Designer At Heart har skabt et design og en spændende farvepalette i fællesområderne, der gør en nysgerrig på at opleve de forskellige områder. Hver med deres egen karakter og kontrast samtidig med at de hænger godt sammen.


Det har været en spændende opgave at stå for møbleringen og finde alle de produkter, som fik kundens og designerens visioner til at komme til live.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til projektet, bedes du kontakte:

Andy Thorø Kristensen
Sales Manager, International
antk@thirdspace.dk
+45 4195 3297