HOTEL

Hages Badehotel

På Lollands kyst finder man det fineste, nyopførte badehotel med hovedbygning og 124 hotelværelser fordelt på 72 huse. Hages Badehotel er unikt, da det er bygget på pælefundament og med stor hensyntagen til den omliggende natur og lokale dyreliv. Hotellets design er gennemført i tråd med naturen. Husene med grønne sedum-tage og skiferbeklædte vægge forbindes af trædæk, der slynger sig igennem området med søer og planter.

Placeringen i kystområdet tæt på Femern-forbindelsen, Lalandia Rødby og Knuthenborg Safaripark er ideel til at nyde Lolland-Falsters seværdigheder og smukke natur. Hotellet tiltrækker bl.a. turister, der går op i bæredygtighed, fra både Danmark og Tyskland. I 2023 er Hages Badehotel desuden kommet på The Times liste over De 25 bedste nye strandhoteller i Europa.

Udfordringen

Hotellets vision er at skabe en naturskøn oplevelse for deres gæster med plads til afslapning med naturen lige udenfor døren. Vores opgave lød på at bringe den skandinaviske stil ind i hotelindretningen og med rum til ro og velvære.

Hotellejlighederne skulle indrettes med mindre køkken og god opbevaring til de gæster med længere ophold i området, så indkvarteringen kan være så bekvemt for dem som muligt.

124 hotellejligheder
Reception og udendørsområder
Morgenmadsrestaurant

Vores tilgang

Vores koncept for dynamiske miljøer, hvor velvære kommer først, er inspireret af sociologien.

Vi skaber sikre og komfortable rum, der hverken er hjem eller arbejde. Rum, der bygger på stærk identitet og har en stærk egenart. Hvor form og funktion giver brugere den plads og de omgivelser, de skal bruge for at nyde livet.

Intet er vigtigere for os end at skabe autentiske rum, der skaber atmosfære, glæde og en ægte følelse af at høre til.


Processen

Løsningen

Designkonceptet er moderne og skandinavisk med en nyfortolkning af det klassiske danske badehotel. Det kommer bl.a. i udtryk med de rolige farver, lækre træsorter og ikke mindst lyse træpaneler på udvalgte steder i hotelværelserne.

I projektet har det som altid været vigtigt for os at kvaliteten af produkterne kan holde til brug i hospitality og indretningsløsningen passer til hotellets målgruppe.
Dertil skal der også tages hensyn til den daglige drift, så housekeeping nemt og hurtigt kan klargøre værelserne til de næste gæster.

På dette projekt har vi leveret specialfremstillede møbler, som er blevet præmonteret i husene på fabrik, inden de er blevet leveret i Rødby, Lolland. Køkkener, inddækning/lysning i sansevinduer samt tv-møbler er derfor produceret specielt til disse hytter.
Efter husene er leveret til hotellet og monteret på skruefundamentet, har vores eget montageteam leveret de resterende løse møbler så som sofamiljøer, spisepladser, lamper, senge, brugskunst og galleri. Third.space har ligeledes stået for gardinløsninger, så gæsterne har kunne få en god lysafskærmning til nat/morgen og lette gardiner til at begrænse indkig.

Hvert hus består af 2 hotellejligheder (Queen Room Deluxe 23 m2 og Family Room Deluxe 46 m2) med køkken og spiseplads. Køkkenet er udstyret med kogeplader, mikroovn, køleskab og basalt køkkenudstyr. Det giver gæsterne fleksibilitet i deres ophold. Køkkenet har vores in-house arkitekt tegnet, så det passer perfekt til rummet og stilen på hotellet.

I samme stil som køkkenet finder man den specialfremstillede opbevaringsplads, som særligt gæsterne med længere ophold kan bruge til deres bagage. Det har været vigtigt at optimere pladsudnyttelsen, så gæsterne ikke mangler nogle funktioner ved ophold med mange overnatninger. Værelserne er udstyret med Third.spaces egen hotel-boksmadras, der er designet til hoteldrift med særlige forstærkninger i ramme og madras.

I tråd med hotelkonceptet er er husene designet med velplaceret vinduer sådan at gæsterne naturligt i indretningen er vendt imod vinduerne og kan nyde den omliggende natur fra værelset eller den tilhørende private terrasse.

På de udendørs fællesområder finder man solvogne og terrassemøbler, som gæsterne kan tage en pause i og nyde hotellets unikke omgivelser i fred og ro – eller en god stund med andre til en snak på platformen i søen eller ved pool-terrassen.

Hovedbygningen er et naturligt samlingspunkt med mange pladser til at gæsterne kan samles i de bløde sofagrupper, restauranten, spilhjørnet eller mødelokalet. Her imponerer rummet særligt med loft til kip og rytterlys/ovenlys. Det understøttes af vores høje, specialdesignet reoler i receptionen og i restauranten. Reolerne her er bygget med skjulte akustikpaneler, som er med til at give en behagelig lyd og god akustik i de store rum.

Med sofaer i forskellige tekstiler, farver og udformninger skabes der forskellige zoner i hovedbygningens fællesareal. Her er der plads til både afslapning, spil, arbejde eller en drink i snackbaren. Den specialfremstillet receptionsdisk træder lidt i baggrunden for de hyggelige zoner i hovedbygningen, der inviterer gæsterne til at bruge hovedbygningen til at opholde sig i og ikke blot være i hotellejlighederne.

I den lyse morgenmadsrestaurant er der valgt fleksible indretningsløsninger, hvad enten den bruges til morgenmad i sammenhæng med terrassen – eller til arrangementer så som firmaarrangementer eller bryllupper/fester. Indbygget i reolen er her også polstrede bænke, der matcher farvepaletten og den moderne, skandinaviske stil.

Hages Badehotels koncept og udvendige rammer er designet af arkitektfirmaet Miami ark og landskabsarkitekt BOGL. Hotellet står nu klar til at byde danske og internationale gæster velkommen. Vi takker for, at vi har måtte stå for indretningsløsningen.

Hotelkæden Go Hotels ejer en række hoteller på Sjælland. Bl.a. Go Hotel City og Go Hotel Saga. Hages Badehotel er det 5. i rækken, hvor Third.space har stået for hotelindretningen.

 

Arkitekter (byggeri): Miami Ark
Landskabsarkitekter: BOGL
Arkitekt (indretning): Third.space, Vilma Furmonavicius

Kontakt

Hvis du har spørgsmål om projektet, bedes du kontakte:

Peter Møller Gissemann
Sales Manager, Denmark
pegi@thirdspace.dk
+45 5218 3583