Go Hotel City

Go Hotel City er et moderne, miljøcertificeret byhotel med attraktive hotelværelser og -lejligheder i det centrale København.

Udfordringen

Da Go Hotel ønskede at lave en eksisterende bygning i det centrale København om til et profitabelt, moderne byhotel, var den største udfordring at skabe plads til så mange hotelværelser som muligt.

Hotelværelser og -lejligheder
Pladsbesparende design
Reception og skybar

Vi havde en rigtigt god dialog med Third.space, der leverede alt det, vi havde ønsket os for Go Hotel Citys indretning. De var en fornøjelse at arbejde sammen med hele vejen igennem – og vi vil især gerne takke dem for den store fleksibilitet, de udviste i forbindelse med corona-pandemien.
Christopher Valentin
General Manager, Go Hotel City

Vores tilgang

Vores koncept for dynamiske miljøer, hvor velvære kommer først, er inspireret af sociologien.

Vi skaber sikre og komfortable rum, der hverken er hjem eller arbejde. Rum, der bygger på stærk identitet og har en stærk egenart. Hvor form og funktion giver brugere den plads og de omgivelser, de skal bruge for at nyde livet.

Intet er vigtigere for os end at skabe autentiske rum, der skaber atmosfære, glæde og en ægte følelse af at høre til.


Processen

Løsningen

Med vores indretning af Go Hotel Copenhagen som inspiration designede og indrettede vi 130 hotelværelser og 10 hotellejligheder med interessante, nye detaljer, der sparer plads og giver mere rumlig fleksibilitet. Vi designede også hotellets reception og skybar.

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til projektet, bedes du kontakte:

Peter Møller Gissemann
Sales Manager, Denmark
pegi@thirdspace.dk
+45 5218 3583