Resort

HimmerLand

HimmerLand er et anerkendt resort særligt kendt for sine store internationale golfturneringer i smukke naturomgivelser. På HimmerLand er service og kvalitet i absolut topklasse – Stemningen er fantastisk og folk er nede på jorden. Hvilket helt sikker er med til at besøgende vender tilbage gang på gang.

Udfordringen

I forbindelse med en større udvidelse af resortet er Third.space i denne omgang blevet bedt om at skabe en sammenhængende indretningsløsning til fællesområderne. HimmerLand har en bred målgruppe, så designet skulle være meget fleksibelt og passe til alle; fra par/familier til store konferencer/event - samt dagsgæster og længere ophold. Designet skulle naturligvis have en rød tråd igennem indretningsløsningerne og bringe områdets vidunderlige natur ind.

Reception, lounge,
restaurant, arkade,
mødelokaler og kontorer m.m.

Third.space skaber virkelig lækre og kreative løsninger, som i den grad kommer vores gæster og HimmerLand til gode.
Mette Ravn
CEO, HimmerLand

Vores tilgang

Vores koncept for dynamiske miljøer, hvor velvære kommer først, er inspireret af sociologien.

Vi skaber sikre og komfortable rum, der hverken er hjem eller arbejde. Rum, der bygger på stærk identitet og har en stærk egenart. Hvor form og funktion giver brugere den plads og de omgivelser, de skal bruge for at nyde livet.

Intet er vigtigere for os end at skabe autentiske rum, der skaber atmosfære, glæde og en ægte følelse af at høre til.


Processen

Løsningen

Vi har skabt nogle fleksible rammer, hvor der stadig er masser af god stemning, men plads til flere besøgende. Dermed har HimmerLand mulighed for at skabe ”rum i rummene” med mulighed for mindre, intime rum samt plads til større forsamlinger. Med resortets udvidelse er det vigtigt at interiøret taler til forskellige besøgende og varierer i stemning afhængig af, hvor afslappet, officiel eller højtidelig anledningen er.

Designet respekterer de historiske bygninger og bringer naturen ind med eksklusive materialer, flotte planter og en gennemgående farvepalette i varme naturfarver.

Restauranten HimmerRiget er blevet til elegante, rolige rammer for en unik madoplevelse i særklasse, hvor indretningen og materialerne er udvalgt for at understøtte oplevelsen af kvalitet. Indretningen afspejler personalets store engagement for at sætte rammerne for stedet med personlighed og sjæl, hvor de bestræber sig på at forkæle og overraske deres gæster.

Mange møbler er specialfremstillede af vores betroede samarbejdspartnere. Til projektet i HimmerLand har det blandt andet krævet særlige løsninger at skabe optimal opbevaring af deres vin og vinglas, som betyder meget for dem.
Receptionen er åbnet op og gjort mere imødekommende med specialdesignet receptionsdiske.

Derudover er der bl.a. valgt produkter fra Lars Larsen Group virksomheder som bl.a. Bolia og ILVA, hvor fokus har været på både design, men også holdbarhed. Vi har med vores mange års erfaring udvalgt produkter og materialer efter at produkterne skal kunne holde til den daglige brug i hospitality.

Vores montører har naturligvis også lagt en stor dyd i at vores løsning er bygget op og implementeret i overensstemmelser med de høje krav som Himmerland stiller til sig selv og ønsker af deres samarbejdspartnere.

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til projektet, bedes du kontakte:

Lisbeth Schonert
Interior Designer and DGNB RUM Consultant
elsc@thirdspace.dk
+45 8140 5505