First Hotel
Bergen Marin

Bergen Marin på Bergens gamle havnefront – der står opført på UNESCOs Verdensarvsliste – er en af First Hotels 45 unikke hoteller i Skandinavien.

Udfordringen

Sammen med indretningsarkitekter fra en af Europas førende hoteloperatører fik vi én måned til at gennemføre en totalrenovering af tre relativt forældede suiter med lav belægningsgrad.

3 luksus-suiter
Genopfrisket stil
Skarp deadline

På baggrund af vores analyser var vi i stand til at skabe et fantastisk suite-design på en intensiv 3-dages workshop hos Third.space. Hele processen var ekstremt flydende og effektiv, men det der virkelig imponerede og inspirerede mig, var deres entusiasme, positivitet og passion for indretning.
Ingvar Aavik
Senior Interior Architect, Belvar

Vores tilgang

Vores koncept for dynamiske miljøer, hvor velvære kommer først, er inspireret af sociologien.

Vi skaber sikre og komfortable rum, der hverken er hjem eller arbejde. Rum, der bygger på stærk identitet og har en stærk egenart. Hvor form og funktion giver brugere den plads og de omgivelser, de skal bruge for at nyde livet.

Intet er vigtigere for os end at skabe autentiske rum, der skaber atmosfære, glæde og en ægte følelse af at høre til.


Processen

Løsningen

Med en meget stram deadline implementerede vi en førsteklasses løsning – til tiden og inden for budgettet. Belægningsgraden steg straks for de tre nyindrettede suiter, der nu lever op til moderne kvalitets- og stilstandarder.

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til projektet, bedes du kontakte:

André Tang Jørgensen
Sales Director
antj@thirdspace.dk
+45 4195 3291