Lalandia Søndervig

Lalandias smukke og prisvindende tropiske feriecentre giver familier chancen for at slappe af og have det sjovt med vand.

Udfordringen

Det nye Lalandia på vestkysten havde brug for en moderne men stadig tidløs stil med et lyst, nordisk udtryk – skabt med kvalitetsmaterialer der kunne modstå tusindvis af gæsters brug.

440 feriehytter
Lys, nordisk afslapning
Tidløst og slidstærkt

Vi har arbejdet med Third.space i mange år og de er virkeligt dygtige til at omsætte vores ønsker og krav til praktiske løsninger. Og vi ved også, at de kan styre logistikprojekter i den her størrelsesorden og stadig overholde alle deadlines.
Thomas Nielsen
Projektdirektør, Lalandia Søndervig

Vores tilgang

Vores koncept for dynamiske miljøer, hvor velvære kommer først, er inspireret af sociologien.

Vi skaber sikre og komfortable rum, der hverken er hjem eller arbejde. Rum, der bygger på stærk identitet og har en stærk egenart. Hvor form og funktion giver brugere den plads og de omgivelser, de skal bruge for at nyde livet.

Intet er vigtigere for os end at skabe autentiske rum, der skaber atmosfære, glæde og en ægte følelse af at høre til.


Processen

Løsningen

Vi indrettede 440 feriehytter med kvalitetsmøbler og materialer i lyse sandfarver. Vi bidrog også med rådgivning om indretning og materievalg i forbindelse med opførelsen af feriecentrets hovedbygning. Lalandia Søndervig åbner i 2022.

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til projektet, bedes du kontakte:

Kristian Jessen
Managing Director
kpj@thirdspace.dk
+45 2121 8186